Saturday, January 27, 2018

Kultamunien kuoriutuminen Tuula Haatainen ja demarihorojen haaveissa, jopa valheita käyttäen tv:n vaalikeskusteluissa:

Kultamunien kuoriutuminen Tuula Haatainen ja demarihorojen haaveissa, jopa valheita käyttäen tv:n vaalikeskusteluissa:

----------------------------
Eilisessä Ylen vaalitentissä presidenttiehdokas Tuula Haatainen keskeytti ihan asiallisen keskustelun terroristien ja turvapaikanhakijoiden holtittomasta tulosta Suomeen ja alkoi puhumaan ihan höpsöjä.
- Tähän pitää puuttua, tällaista puhetta en voi hyväksyä. Perusteeksi, ettei Suomeen tule ongelma-ainesta hän sanoi näin: Minä asun alueella missä on paljon maahanmuuttajaväestöä.
Tuula Haataisen puheet osoittautui puhtaaksi valheeksi. Ehdokas Haatainen tunnetusti asuu Helsingin Tammisalossa joka on rikkaiden ihmisten asuinalue ja missä vaan "harvat ja valitut" varakkaat ihmiset elää merenmaisemassa ihan omassa saaressa minne toki kulkee ihan julkinen liikenne.
"Tammisalo (ruots. Tammelund) on saari ja Helsingin 44. kaupunginosa Tammisalo on pientaloalue, jolla on asukkaita noin 2 200" Lähde Wikipedia.
Kun tämän päivän Etuovi.com sivun myytävistä asunnoista rajaa Tammisalon, myynnissä on 21 kohdetta. Näiden 21 kohteen keskihinta on näinkin "pieni" kun 920 000 euroa eli lähemmäs 1 milj. euroa.
Kun samalta alueelta hakee vuokra-asuntoa, niin palvelu ehdottaa kokonaiset kolme kohdetta vuokralle. Yksi oli selvästi edullisempi 46 neliöinen mahdollisesti hallitilasta tai toimistorakennuksesta tehty asuinrakennus missä pienen erittäin vanhan kaksion vuokrahinnaksi jää 840 euroa/kk ja muut kaksi ilmeisesti maahanmuuttajille tarkoitettuja vuokra-asuntoja jos Haataista uskoo eli 2300/kk ja 2900/kk.
Ihan kaikesta päättelen ehdokas Tuula Haatainen joka ei suostu tunnustamaan realiteetit puhui eilisessä vaalitentissä Suomen kansalle täyttä pupua ja ottamatta mitään vastuutta omasta populismista. Missä on ammattitoimittajien nostama skandaali ja kohuotsikot?
--------------------------------------

Siksi Seppo Lehto ja monet muut ajattelevat äänestävät ilman sovjet-menneisyyttä olevan Laura Huhtasaaren presidenttiyden puolesta:


-----------
Kultamunien kuorituminen suuri sovjet-harhaan rinnastettava kusetus kuten "työläisten paratiisi"
https://kultamunien-kuoriutuminen.blogspot.fi/
------------

No comments:

Post a Comment